Dinos Legeland har de mest glade og tilfredse kunder!

Børnefamilierne har talt: Dinos Legeland er bedst!

Af alle legelande har Dinos de mest tilfredse gæster! Vi er hos Dinos Legeland fantastisk glade og taknemmelige for at de københavnske børnefamilier bedømmer Dinos til at være det bedste legeland på tværs af alle platforme.

Hos de største online anmeldelsestjenester (Google & Tripadvisor) er Dinos Legeland bedømt som det bedste legeland med det højeste karaktergennemsnit. Vi vil gerne sige et kæmpe tak til alle de tusindvis af familier der givet os alle de flotte anmeldelser! Det varmer og motiverer os til at blive ved med at gøre det bedste vi har lært :-).

Kåret til “Bedste legeland” to år i træk hos Børn i byen.

Vi er også stolte og taknemmelige for det store skulderklap de danske børnefamilier har givet Dinos Legeland med kåringerne i “Børn i Byen Prisen”. Dinos vandt i hele 2 ud af de 3 år mediet afholdt kåringen af “Bedste legeland”. Og i  2020, 2021 & 2022 var Dinos Legeland tilmed det eneste legeland i hele Danmark som de danske børnefamilier nominerede til “Årets actionoplevelse”. Tusind tak for den store opbakning!

Bedst, billigst…og mest fleksibelt!!

Så selvom vi er billigere end andre legelande, tilbyder vi alligevel lidt mere. Dinos Legeland Ørestad er spækket til randen med fantastisk dinosaur-tema og de sjoveste og vildeste legestrukturer til timevis af leg og sjov. Og vi tilbyder også et højt niveau af komfort for de voksne, med fuld klimatisering, akustikdæmpet café, komfortable møbler, udsigt til det fri fra store panoramavinduer m.m.

Dertil er vi det eneste legeland i Storkøbenhavn hvor det er tilladt at medbringe egen mad & drikke. Så du vælger selv om du vil benytte vores café, medbringe selv, eller kombinerer med lidt af hvert – vi er fuldt fleksible.

Vi synes ikke mindre kan gøre det. Velkommen til et ægte storby-legeland.

 

Dinos Legeland - T-rex skelet